Film. 3 mini-serii de vizionat pe Netflix.

Maid

Maid este o mini-serie inspirată din viața reală a unui femei, Stephanie Land Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother’s Will to Survive, creată de Molly Smith Metzler, care a avut premiera pe Netflix pe 1 octombrie 2021. Este povestea unei mame care se află într-o relație abuzivă și face tot posibilul să îi ofere fiicei sale siguranță și un viitor mai bun.

Ce mi-a plăcut: că îți reamintește ce este important în viață și cum o mamă, care deși se află într-un context așa dificil, găsește tăria să își facă fetița să zâmbească.

Clickbait

Povestea unui profesor kinetoterapeut care este răpit și ajunge peste noapte într-un filmuleț pe net în care se autoacuză că a abuzat și violat femei. El recunoaște că a omorât pe cineva și spune că atunci când filmul ajunge la 5 milioane de vizualizări va fi ucis. Fiecare episod (din cele 8) este o poveste spusă dintr-o altă perspectivă – a surorii, a soției, a agentului de poliție care anchetează cazul, a copilului celui dat dispărut.

Ce mi-a plăcut: misterul. Te ține în suspans până la final.

Behind her eyes

Prin ochii ei este un serial de televiziune web thriller psihologic supranatural britanic creat de Steve Lightfoot, bazat pe romanul cu același nume din 2017 al lui Sarah Pinborough. Behind Her Eyes este povestea Louisei, o mamă singură, care are o aventură cu noul ei șef, iar lucrurile iau o întorsătură mai necunoscută atunci când este atrasă într-o prietenie puțin probabilă cu soția sa, Adele. Ceea ce începe ca un triunghi amoros neconvențional devine în curând o poveste întunecată, psihologică, cu suspans și revelații întortocheate.

Ce mi-a plăcut: finalul, complet neașteptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *