Sistem de purtare ergonomic

Cunoașteți deja pasiunea mea pentru sport și mișcare de orice fel. După ce s-a născut Ana am căutat soluții pentru a rămâne activă și a mă întoarce la pasiunea mea, sportul. Am ales un căruț sport cu care să pot alerga, dar am descoperit și avantajele minunatului sistem de purtare în care Ana doarme cel mai bine. Toată vara m-am plimbat cu Ana la piept și acum când este așa frig, ne putem încălzi una pe cealaltă.

Sistemul de purtare pe care îl vedeți în poză este unul de la Emeibaby. Acest tip de sistem, cât și alte sisteme ergonomice, într-o varietate de culori, puteți găsi pe Gofit.ro

Ce înseamnă un sistem de purtare ergonomic?

Nu orice sistem de purtare este ergonomic și este de datoria noastră să ne informăm. Iată cum ne putem da seama dacă alegerea este una corectă:

✔️ asigură un suport eficient al piciorușelor, asigurând poziția fiziologică de broscuță, formând un M;

✔️spatele sistemului este moale și se mulează după transformarea fiziologică a coloanei vertebrale, formând un C;

✔️suport pentru susținerea capului nou-născutului;

✔️sistemul se adaptează dimensiunilor copilului, având o punte care crește de la mic la mare.

Care sunt avantajele sistemului de purtare?

✔️ În primul rând bebelușul este aproape de corpul mamei, ascultându-i bătăile inimii. Ce ar putea fi mai liniștitor pentru un bebe, el fiind deja obișnuit cu ritmul inimii mamei încă din burtică.

✔️ Mama poate face mișcare la scurt timp după ce a născut. Corpul femeii trece prin atâtea transformări atât în sarcină, dar și după naștere și mămicile au nevoie de aer curat și mișcare, atât pentru corp, cât și pentru minte.

✔️ Mama are mâinile libere pentru a se putea ocupa de treburile cotidiene, cât bebelușul stă liniștit la pieptul ei.

✔️ O soluție minunată pentru bebelușii care nu pot dormi. Bătăile inimii mamei și plimbarea vor adormi bebelușul.

✔️ O soluție foarte bună atunci când ai o pădure în apropiere sau când vrei să faci o drumeție sau o plimbare pe plajă, unde terenul nu permite o plimbare în căruț. Așa poți aborda orice tip de teren fără probleme.

✔️ O soluție pentru mamele care stau la bloc și pentru care coborâtul și urcatul căruțului nu este tocmai o treabă ușoară.

Este și o idee minunată de cadou pentru o mămică. Vă va mulțumi înzecit pentru un sistem de purtare care îi va ușura noua etapă a vieții.

https://www.gofit.ro/sport-cu-copilul/sisteme-purtare/sisteme-purtare-toamna/easy-emeibaby-organic-baby-baali-gray
https://www.gofit.ro/sport-cu-copilul/sisteme-purtare/sisteme-purtare-toamna/lenny-lamb-ssc-baby-second-generation-big-love
https://www.gofit.ro/sport-cu-copilul/sisteme-purtare/sisteme-purtare-toamna/easy-emeibaby-organic-baby
https://www.gofit.ro/sport-cu-copilul/sisteme-purtare/sisteme-purtare-toamna/easy-emeibaby-organic-toddler-baali-rainbow-summer-2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *