Cum îți imaginezi, ce ți se spune și cum este de fapt.

Nu știu dacă ți s-a întâmplat și ție ca familia, prietenii, colegii, cunoscuții sau chiar oameni pe care i-ai întâlnit pentru prima oară să te întrebe: dar tu când faci un copil? Comic este că mare parte din acești oameni (tot ei) îți zic că nu este deloc ușor, ba este chiar destul de greu și, vorba aia, o să vezi tu… 😁

Până aici (am o bănuială) suntem pe aceeași lungime de undă, nu?

O sa fiu sinceră și o să îți spun că mi-am făcut multe scenarii. Cum voi fi eu ca mamă, cum mă voi purta cu copilul, ce nu voi face eu niciodată (dar niciodată), ce voi face de fiecare dată…atât de multă teorie de puteam scrie o carte. Mă amuz acum când mă gândesc că (nu râde) eu eram convinsă ca voi amenaja camera copilului, iar copilul meu va dormi încă se la început în pătuț în propria-i cameră😁 mda… Nu numai că a dormit din maternitate lângă inima mea (la propriu), dar acum nici nu îmi pot imagina cum ar fi să dorm eu fără ea. Să îi aud respirația, să o mângâi când visează, să o privesc dimineața cum se trezește și se întinde și să mă topesc privind minunatul și deliciosul ei căscat.

Acum, la 6 săptămâni de când a început cea mai frumoasa viață a mea, pot spune cu mâna pe inimă că am șters din agendă tot ce plănuisem și că singurul plan este să ne bucurăm de fiecare zi cu tot ce ne este oferit, să descoperim, să trăim. Familia noastră este mai frumoasă ca oricând și nu prea îmi mai pasă de cum trebuie făcut, ci am să o ascult pe ea, pe minunea mea, să aflu cum îi este ei mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *