Să fii cadru medical nu este doar un job!

Mi-am petrecut aceste zile în spital, departe de familie. Gândul că o să nasc și o să fiu singură în spital 4 zile, departe de soțul meu, de casă, de sufletele mele dragi m-a speriat teribil.

Dar cât de mult m-am înșelat. Am fost 4 zile înconjurată de oameni! M-au îngrijit, m-au îmbrățișat, m-au îmbărbătat, m-au mângâiat. Nu am fost singură! A fost mai mult decât un act medical, a fost umanitate! Pentru asta mulțumesc din tot sufletul și îmi rămâne responsabilitatea să ofer la rându-mi aceeași umanitate!

Doamna doctor care mi-a urmărit sarcina, doamna doctor Laban Luminița, este medicul meu care mi-a fost alături și la bine și la greu de-a lungul timpului. Am avut încredere totală în cuvântul dânsei. Îi mulțumesc din suflet pentru ca mi-a răspuns mereu la telefon, la mesaje, la nelămuriri, la griji. Este în imaginea mea medicul perfect, pentru că, pe lângă îngrijirea medicală oferită profesionist și ireproșabil, este mereu acolo pentru problemele care apar la orice oră.

În ultima seară petrecută în spital, am avut un moment de tristețe, o să povestesc mai multe despre asta, iar o doamnă a venit să îmi aducă niște ciorapi și m-a văzut. M-a îmbrățișat așa cum numai o mamă știe. Mi-a povestit despre nașterile sale și m-a făcut să râd, să uit de supărare.

Vedeți, aceste lucruri nu se învață și nu se cumpără. Să fii om a fost mereu și va fi pentru totdeauna cea mai frumoasă calitate pe care o poți avea și cultiva! Iar să fii cadru medical necesită în primul rând să fii om!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *