#Covid-19 și la case mai mari. Persoane publice care s-au îmbolnăvit de coronavirus.

La început oamenii au luat în glumă acest virus. Mulți au crezut că este o manipulare, că lor oricum nu li se poate întâmpla sau că este doar o gripă, ceva prin care au mai trecut. Însă cu aproape 20.000 de decese, cât se înregistrează în acest moment, s-a dovedit că nu este de glumit. Din păcate, pe fondul lipsei de responsabilitate a fost necesar ca autoritățile să ia măsuri stricte în mai multe state ale lumii. Unele state s-au mișcat repede, alte state au ales să mai aștepte și să vadă cum evoluează lucrurile. Nici persoanele publice nu au scăpat de acest virus. Notorietatea nu dă nimănui imunitate.

Iată ce nume sonore s-au îmbolnăvit de coronavirus:

Tom Hanks – a fost printre primele persoane publice care au anunțat infectarea cu acest virus care pune la mare încercare lumea în această perioadă. Actorul, împreună cu soția sa, au informat periodic fanii despre starea lor de sănătate. Într-o postare actorul anunța că după ce face câteva activități simple prin casă necesită repaus și că acest virus nu se comportă ca o răceală.

Idris Elba – actorul a fost diagnosticat positiv pentru covid-19. El a comunicat pe Twitter: “În această dimineață am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, până acum nu am prezentat simptome, dar de când am aflat, am decis să mă autoizolez. Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la igienă. Trăim într-o lume divizată. E o tâmpenie, dar acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți”.

Olga Kurylenko – nici actrița nu a scăpat de acest virus.

Prințul Charles – a fost testat pozitiv. Prințul are 71 de ani și se află acum în izolare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *