Pătuțul.

Este atât de emoționant să îi pregătești camera primului tău copil. Iar primul lucru la care te gândești atunci când vine vorba despre pregătiri este pătuțul. Ce pățut să cumpăr? La ce anume să mă uit?

În alegerea pătuțului am ținut cont de următoarele aspecte:

  • somiera să poată fi reglată pe mai multe niveluri. Mi se pare util pentru că imediat după ce voi veni de la maternitate îmi va fi foarte greu să mă aplec peste pătuț.
  • o laterală culisantă. Mi se pare ușor de manevrat pe parcursul nopții când voi avea nevoie de acces facil având pătuțul alăturat patului.
  • să dispună și de roți. La început va fi confortabil să țin pătuțul lângă mine pe parcursul nopții. Așa că îmi va fi foarte ușor să îl mut dintr-o cameră în alta. Când bebelușa va crește, voi înlocui roțile cu picioarele fixe, pentru siguranță.
  • când fetița va crește aș vrea să poată coborî singură din pătuț. Lucrurile pentru bebeluși au o durată de viață destul de mică, prin urmare este necesar să se transforme odată cu creșterea copilului.

Pătuțul pe care l-am achiziționat la un preț rezonabil de la Baby Needs răspunde tuturor cerințelor pe care le-am avut. Tot de la ei am achiziționat și o saltea din cocos, de 12 cm grosime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *