Ajutor în bucătărie. O nouă jucărie pentru acasă.

Conștientizăm din ce în ce mai mult cât este de important cu ce ne hrănim și ne dorim să putem controla acest lucru cât se poate de mult. Pentru asta, alocăm timp pentru a prepara mâncarea acasă, iar timpul nu este de cele mai multe ori prietenul nostru.

Pentru mai puțină muncă fizică și pentru mai puțin timp alocat în bucătărie, vă recomand un mixer de la Biovita care pentru mine s-a dovedit o unealtă de nădejde în bucătărie.

Ce poți face cu el? Amestecă, bate și frământă ingredientele în timp ce tu te poți ocupa de alte lucruri.

La ce l-am folosit? Lista este lungă. Am făcut chifle pufoase, pâine de tot felul, am pregătit biscuiți, plăcinte, tarte, pandișpan pufos, creme, cozonaci, sărățele și lista poate continua.

De ce îl recomand? Pentru că este simplu de utilizat și mă ajută să economisesc timp și efort. De exemplu, pentru biscuți pun toate ingredientele în vasul mixerului și îl pornesc pentru 2 minute și asta a fost tot. Gândiți-vă cât de simplu este, mai ales când ai copii și ai vrea să le oferi ceva sănătos sau pur și simplu când vrei să limitezi cantitatea mare de zahăr care se regăsește în produsele aflate pe rafturile din supermarket. Sau cât de ușor este să frământe mixerul pentru tine o pâine proaspătă și pufoasă pe care o poți pregăti la tine acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *