O nouă jucărie pentru casă.

V-am cerut sfatul și l-am ascultat. Am achiziționat recent un uscător de rufe care m-a impresionat plăcut. Nu-mi place ideea de a întinde rufe și a mă împiedica de uscătoare, chiar dacă locuiesc la casă. Modelul ales este unul de la Beko (Beko DPS7405GXB2), 7kg încărcare și, obligatoriu, cu pompă de caldură.

Iată ce m-a cucerit:

✔️ Lucrurile rămân foarte pufoase și moi.

✔️ Este intensificat parfumul balsamului, prin urmare, la finalul ciclului de uscare, lucrurile miros extrem de plăcut și își păstrează parfumul.

✔️ Nu mai aștept să se usuce rufele, pur și simplu le scot din mașina de spălat și le introduc în uscător. În funcție de tipul de material și programul de uscare ales, în aproximativ 2 ore lucrurile sunt uscate, parfumate și moi.

✔️ Uscătorul este dotat cu un filtru pentru scame, care în plus, strânge și părul în cazul în care ai animale de companie. Pentru lucrurile negre, la călcare, foloseam o rolă de scame – acum nu mai este cazul, acest pas este făcut deja de uscător – și este incredibil cât de multe scame se strâng.

✔️ O gamă de programe prestabilite – cum ar fi Jeans, Outdoor/Sports, Baby Protect, Shirts ’30 (cămăși gata de purtat în doar 30 de minute), Daily (un program care îți permite să încarci lucruri din bumbac, dar și sintetic), Xpress (usucă 2kg de haine în doar 35 de minute).

✔️ Pentru iubitorii de sport, uscătorul are un program special pentru hainele speciale de sport.

Uscătorul este dotat cu un rezervor unde se strânge apa și pe care va trebui să îl golești după fiecare utilizare sau, dacă spațiul îți permite, dispune de un futun care poate fi conectat la canalizare, precum cel de la mașina de spălat rufe. De asemenea, după folosire, este necesar să cureți filtrul de scame. Mai jos găsești un filmuleț de prezentare pentru curățarea uscătorului.

Iubesc tehnologia și mă bucur când pot beneficia de extra timp pentru mine, deoarece acum sunt atâtea aparate care fac treburile pentru noi. Nu știu cum de am stat atât de mult timp fără un uscător de rufe. Sunt foarte încântată, iar din acest motiv vă recomand cu căldură achiziționarea unuia. Mai puțin praf în casă, mai mult spațiu pentru că scapi de uscătoare, lucruri mai moi, lenjerii parfumate în care te odihnești…numai beneficii. Vă las mai jos material pentru a vă documenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *