Giveaway

A venit momentul unui nou giveaway!

Vremea de afară devine din ce în ce mai prietenoasă și ne invită să ieșim afară să facem mișcare. În curând vor începe și concursurile, așa că ne-am gândit să vă facem o surpriză și să vă oferim o pereche de căști wireless care să vă însoțească la antrenamente sau pe care le poți folosi în drum spre serviciu sau spre școală pentru a asculta melodia preferată.

Căștile sport wireless cu fixare sigură PROMATE Vitally-2 sunt create pentru a ține pasul cu cele mai lungi antrenamente. Vitally-2 oferă un design sigur și ergonomic, ce fixează căștile astfel încât să nu cadă în timpul antrenamentului. Setul Vitally-2 este rezistent la transpirație și este realizat pentru a fi utilizat chiar și în cele mai dure condiții.

Te aștetăm pe pagina noastră de facebook

Pașii de urmat:

  1. Dă like paginii de facebook Better Me
  2. Share public postării
  3. Spune-ne printr-un comentariu la ce crezi că îți vor fi utile căștile (de ex: alergare, plimbare, antrenamente la sală, grădinărit, ascultat muzică pe stradă etc).

Concursul se desfășoară în perioada 18 – 28 februarie 2020, pe pagina noastră de facebook. Extragerea va avea loc pe data de 01 martie 2020.

Te așteptăm acolo cu detalii.

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *