Plimbarea – o activitate de început de an

O activitate care să ne ajute să pierdem calorii, să rămânem în formă și să ne relaxăm este..plimbarea. O plimbare relaxantă prin parc ne încarcă cu energie indiferent de sezon. Mai mult, este un exercițiu bun pentru oricine, mai ales pentru viitoarele mămici.

Plimbarea nu necesită niciun buget, nici o locație anume și este un bun început pentru un an activ, după o perioadă în care ne-am bucurat de mese delicioase.

În cazul meu, medicul mi-a recomandat să renunț pe perioada sarcinii la cardio și nici greutățile nu mai sunt o opțiune. Prin urmare mi-am făcut un obicei din a face aproape zilnic o mică plimbare.

Cum să ne echipăm în sezonul rece pentru o plimbare prin parc? Ținuta mea preferată este formată din:

❄️Pantofi sport – o pereche de la Asics pe care îi folosesc și vara – deocamdată, nefiind zăpadă, nu i-am pus în funcțiune pe cei impermeabili;

❄️O bluză de alergare bună pentru perioada rece – bluza mea este de la Decathlon;

❄️O pereche de mănuși și o bentiță–ambele de la Decathlon;

❄️ O geacă ușoară (preferata mea este cea primită de la Hervis Runners Club pentru că este călduroasă, dar în același timp nu transpir atunci când accelerez puțin ritmul)

❄️ Ceasul meu preferat de la Garmin, la care nu renunț niciodată;

❄️ O pereche de colanți – de altfel și singurul obiect vestimentar destinat gravidelor, pentru că restul hainelor încă îmi mai vin 😁. Pentru viitoarele mămici recomand HM pentru haine sport. Apropo, sunt atât de puține opțiuni de haine sport pentru femeile însărcinate, nu?

Important este să facem zilnic cel puțin 30 de minute de mișcare, iar echipamentul să ne facă sa ne simțim comod. Echipamentul este foarte bun și pentru alergare, cu mențiunea că geaca poate fi legată de brâu și folosită după. Am văzut zilele astea în parc alergători îmbrăcați foarte gros, dar și fete în tricou la 3 grade 🥶

Vă doresc un început de an activ, în care să puneți accent pe sănătatea voastră. Chiar dacă este rece sau dacă se va răci mai rău și va ninge, ieșiți zilnic afară pentru măcar un kilometru de mers. Vă garantez o stare de bine și obraji îmbujorați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *