19 spre 20

2019 a fost un an extraordinar, minunat pe toate planurile. L-am început cu poftă de sport, ceea ce mi-a dat o energie aparte, mi-a dat încredere să încerc să fac lucrurile din ce în ce mai bine.

Anul acesta a luat naștere un proiect de suflet: betterme.ro. Mi-am dorit să împărtășesc cu voi locurile frumoase care merită vizitate, experiențele pe care le-am trăit, lucrurile utile pe care le-am achiziționat, evenimentele sportive la care am participat, rețetele simple și rapide pe care le-am descoperit și exercițiile care m-au ajutat să îmi întăresc musculatura, dar și încrederea în mine. Miile de vizualizări pe care le-am avut pe site m-au onorat. Mă înclin și vă mulțumesc!

Tot anul acesta am primit și minunata veste că vom fi părinți. O fetiță foarte activă și veselă crește și se joacă în burtica mea.

Anul viitor vine cu multe planuri, proiecte și emoții. Tot ce îmi doresc este să mă bucur mai mult de viață, să încetinesc puțin ritmul alert pe care l-a avut viața mea până acum. Visez la multe trasee montane, alergări fără limite de kilometri, dimineți cu parfum de cafea alături de familia mea și timp alocat pasiunilor.

De ceva timp îmi doresc o simplificare a modului de viață: mai puține lucruri și mai multe experiențe. Este un proiect pe termen lung, la fel cum este și antrenarea minții prin sport.

Vă doresc un an nou plin de culoare, cu multă sănătate. Nu uitați să prețuiți ceea ce aveți!

Cu drag,

S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *