Roomba Zoomba – noua jucărie

Roomba unde ai fost până acum?

V-am spus că sunt pasionată de roboți. Orice ne ușurează munca și ne salvează timpul trebuie primit cu brațele deschise în casă. De o astfel de primire a avut parte și iRobot Roomba 966, jucăria care ne face curat acasă. L-am achiziționat de Black Friday și de atunci are un program foarte încărcat, face curat aproape zilnic. Cred că dacă nu am fi avut-o pe Luna, cățelul nostru, care lasă destul de mult păr pe jos, nu ar fi fost pe lista de priorități .. și ar fi fost păcat! Pentru că acest roboțel aspiră strașnic și o poate face cât tu ești la serviciu. Așa ai casa permanant curată fără ca tu să faci eforturi. La final primești pe telefon un raport cu câțiva indicatori: suprafața curățată, harta, timpul petrecut în activitate.

Trebuie însă menționat că Roomba te va obliga să te disciplinezi pentru a-i ușura și lui treaba. Adică va trebui să ai grijă să îți pui toate lucrurile la locul lor, să îi lași spațiul liber. Cu cât casa ta este lipsită de obiecte mici și mari de care el să se lovească, cu atât vei avea mai curat, într-un timp mai scurt.

Acasă aspirăm aproape zilnic parterul, iar la etaj îl urcăm în weekend și știe el ce are de făcut, nu trebuie păzit. Este ușor de mutat, are aproximativ 3 kg. Nu știu și nici nu mi-a păsat în cât timp se încarcă bateria lui, deoarece după ce își termină treaba se duce la locul lui și se încarcă, iar până acum nu s-a descărcat mai mult de jumătate dintr-o aspirare a parterului. Nu trebuie să îți faci griji că o să cadă pe scări. Este inteligent, știe să se oprească, își face hărți, le reține și te anunță când are o problemă. Atenție, dacă ai un covor pufos, cu păr lung, nu îl va aspira. În rest se bagă pe sub mobilă, trece peste praguri fără probleme și are o aplicație ușor de folosit.

Acasă la noi are un mare DA, mai mult a primit și un nume .. Roomba Zoomba. Niciun minus după aceste săptămâni de funcționare. Dacă ar fi avut și o funcție de spălare ar fi fost perfect.

Iată o filmare cu micul roboțel.

Dacă ți s-a părut util articolul dă-ne un like pe pagina de Facebook Better Me ⬇️➡️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *