Black Friday. Păcăleală sau afacere?

Enhance yourself

Petrecem foarte mult timp la serviciu, poate mai mult timp decât acasă cu familia. Pentru mine acesta este un motiv suficient pentru a fi cât se poate de chibzuită cu bugetul familiei, având în vedere tributul pe care îl plătim.

Nu sunt adepta cumpăratului compulsiv și îmi place să mă documentez înainte de a achiziționa un obiect: dacă este cu adevărat util, dacă este un lucru de calitate sau dacă prețul este just. De ceva timp sunt într-un proces de simplificare (a vieții / casei / dulapului). Îmi doresc să păstrez doar ce îmi aduce un plus de valoare și să renunț la lucrurile de umplutură.

Și, cu toate astea, am și eu o latură sensibilă când vine vorba despre tehnologie și gadgeturi. Dacă fetele sunt atrase în general de haine, pantofi și genți, mie îmi sclipesc ochii când vine vorba despre roboți care să îmi facă viața mai ușoară acasă, mașini, aparate inteligente.

Black Friday, cu toate ispitele lui, poate fi o capcană în care pici ușor dacă nu știi precis ce vrei, dacă ești mai degrabă atras de reducere decât de produsul în sine și dacă nu te-ai documentat înainte. Dar în același timp poate fi și un moment bun în care să achiziționezi obiecte pentru care să plătești mai puțin. Recunosc că de ceva timp nu ratez vinerea neagră și achiziționez câte ceva. Anul trecut am cumpărat un minunat Garmin 5S la un preț foarte bun de la Trisport, despre care am scris aici. Știam că îl voi folosi intens și că mă va ajuta să îmi îmbunătățesc sănătatea și peformanțele sportive (alea care țin de alergatul în parc :).

Tot de Black Friday am cumpărat și un robot de bucătărie de la Bosch care nu s-a plictisit deloc până acum. L-am achiziționat de la cei unde Friday este chiar vineri, nu toată luna noiembrie, tot weekendul sau pică într-o superbă zi de .. luni. Da, Emag. A făcut aluaturi, sucuri, a mărunțit legume și mi-a salvat mult timp și efort.

Și anul ăsta vizez câteva produse. Voi ce v-ați luat și vi s-a părut util? Faceți cumpărături de Black Friday?

Vă doresc spor la cumpărături! Și nu uitați că luxul suprem în zilele noastre este libertatea, așa că faceți cheltuieli în limita bugetului, cu banii voștri, nu ai entităților financiare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *