Câmpina Open MTB – Race For Autism

În weekend, echipa #BetterMe a participat la Câmpina Open MTB. Ajuns la ediția a 8-a, concursul este organizat în scop caritabil, iar banii strânși din taxele obținute din participare vor fi utilizate pentru tratarea copiilor cu autism.

În funcție de pregătire, te puteai înscrie la traseul scurt (20 km) sau traseul lung (40 km). Traseul lung presupune parcurgerea de 2 ori a traseului scurt. Pentru cei 20 de km diferența de nivel este de 700 m. Dacă vrei să te pregătești pentru competiția de anul viitor sau pur și simplu să te relaxezi în weekend pe un traseu care îți va oferi o priveliște uimitoare, poți descărca harta de aici.

Concursul este destinat și copiilor, cu o distanță de 6 km (destinat categoriilor de vârstă 5-6 ani, 7-8 ani și 9-10 ani) sau 12 km (11-12 ani).

Pentru a ajunge în zona de concurs, din DN1 vei face cam 5 minute cu mașina până în zona de parcare. Pentru însoțitori, există două restaurante unde se pot relaxa, dar și un parc mare unde te poți întinde pe patură sau poți veni cu hamacul.

Organizarea concursului a fost de nota 10, voluntarii de pe traseu au fost de nota 10, iar traseul spectaculos, cu multe urcări și coborâri tehnice, au făcut ca acest concurs să devină unul din preferatele noastre!

Mulțumim organizatorilor pentru toată implicarea și pentru binele pe care îl fac prin organizarea acestui concurs!

Să ne revedem cu bine anul viitor!

Dacă vrei să afli mai multe despre acest concurs, acesta este site-ul organizatorilor: https://2019.campina-mtb.ro/ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *