Accesoriul meu preferat

Accesoriul meu preferat este .. ceasul. Este nedrept să îl numesc doar un ceas, este mai degrabă un partener în tot ceea ce fac. Datorită lui rezultatele mele s-au îmbunătățit considerabil. Mă bazez pe el pentru a obține tot ce este mai bun pentru corpul meu: îmi monitorizează somnul, îmi monitorizează nivelul de activitate fizică zi de zi, mă ajută să îmi păstrez inima sănătoasă anunțându-mă când pulsul nu mai este în parametri considerați normali. Lista de beneficii este lungă. Este un mic computer care centralizează toate informațiile în interesul meu, generează rapoarte complexe și compete. Nu mă pot despărți de el.

La început am ales un TomTom Cardio + Music. Am fost încântată că îmi pot monitoriza activitatea fizică, însă ne-am despărțit din cauza bateriei. La primul semimaraton la care am participat, bateria ceasului a rezistat cam cât am rezistat și eu în alergare, apoi s-a închis la scurt timp după finish, și asta fără muzică.

M-am documentat mai bine și a doua alegere a fost Garmin. Primul a fost un Gramin Forerunner 235, iar acum folosesc un Gamin Fenix 5S care este pur și simplu minunat. Îmi oferă și mai multe informații care vin în ajutorul meu. Cuprinde o gamă vastă de activități și sporturi, la care poate nici nu te-ai gândit și este compact și elegant. Practic poți schimba repede camașa de la birou cu tricoul de alergare și el se potrivește perfect ambelor ținute.

Cu Gamin am parcurs peste 5.900 de kilometri și este preferatul meu pentru:
* baterie – durează mult (~2 săptămâni); bateria este foarte importantă mai ales dacă îți plac plimbările lungi pe munte unde vei utiliza GPS-ul pentru 8-9 ore.
* multi sport tracker – indiferent dacă pedalezi, alergi, înoți, te plimbi, faci cardio sau toate cele anterior menționate – ceasul te va ajuta să monitorizezi o multitudine de indicatori.
* se conectează foarte repede la GPS; înainte de o cursă nu trebuie să stai cu emoții că se dă startul și tu nu ai pornit aplicația de running / biking.
* este foarte rezistent. Ceasurile mele a trecut prim multe și arătă ca în prima zi.
* platforma Garmin Connect are foarte multe informații utile care te vor ajuta să îti îmbunătățești performanțele – de aici și sloganul lor #beatyeasterday. Mai mult, îți poți provoca prietenii la competiții de alergare, ciclism sau cine face cel mai mare număr de pași într-o perioadă pe care tu o alegi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *